Na spletni strani I love fashion so ustvarjalci pripravili intervju z razvpito fotografinjo z imenom Ana Gregorič, ki si ga lahko preberete na naslovu http://www.ilovefashion.si/ana-gregoric/. Novinarka, ki je delala intervju z Ano Gregorič je povedala, da gre za čudovito osebo, kateri se resnično vidi da točno ve kaj počne in je prava profesionalka na svojem področju. Ana Gregorič je zelo poudarjala, da je pri fotografu zelo pomembno, da je sposoben svoje misli, znanje in ideje pretvoriti v fotografijo, ki izraža njihovo idejo, njihov vložen trud in seveda tudi znanje, ki so si ga dolga leta morali nabirati.

ana gregorič

Ana Gregorič v svojem intervjuju omenja tudi pogoje v katerih je v svoji bogati karieri že morala delati oziroma fotografirati. Njeni odgovori so zelo zanimivi in bodo morda nekoga celo nasmejali, toda zavedati se morate, da je poklic fotografa izredno zahteven, saj morajo biti fotografi konstantno v središču dogajanja, tudi v zelo slabih vremenskih pogojih. Fotografinja Ana Gregorič je povedala tudi, da je morala včasih fotografirati tudi trenutke oziroma prizore, ki ji niso najljubši, toda kot prava profesionalka je seveda stisnila zobe, se zbrala in svoje delo kar najbolje opravila.

Sogovornica je tudi povedala nekaj o svoji kilometrini, ki si jo je skozi leta nabirala in kakšen vpliv ima le ta danes na njeno delo oziroma predvsem na njeno psihološko pripravo. Kot vsi namreč dobro vemo je kilometrina pri vsaki stvari nujno potrebna v kolikor želimo na nekem področju postati profesionalci. Ana Gregorič se v svojem intervjuju dotakne tudi modelov, ki jih imamo v Sloveniji na voljo. Njeno mnenje je, da je v Sloveniji bolj malo res kvalitetnih modelov, s katerimi bi lahko ustvarjala čudovite fotografije, ki so zanjo seveda značilne. Ana Gregorič je zelo motivirana, da svoje delo v prihodnosti še izboljša in da prodre tudi na širši tuji trg, ki fotografom ponuja nešteto različnih možnosti za uspeh.