Plakati so odlična zadeva promoviranja in reklamiranja vaše prireditev, podjetja, zabave, oglasne kampanje, storitve, podjetja… Tako lahko vsak vidi informacije o teh zadevah in se udeleži določenih dogodkov ali obišče vaše trgovine, oziroma storitve. Da bo oglaševanje s plakati učinkovito, vam bo Magma Media, ki se nahaja v Trebnjem, pomagala do odličnih rezultatov. Na njihovi spletni strani, http://magmamedia.si/tisk-plakatov/, si lahko ogledate ponudbo hitrega in kakovostnega tiskanja plakatov. Tisk si lahko izberete na večih formatih papirja, kot so na primer A1, A2, A3, B1, B2 in druge poljubne dimenzije. Če si izberete format B2, lahko 1 kos dobite kar za samo 0,5 evra (če je naročenih več kot 500 kosov). Za kakršna koli morebitna vprašanja jih kontaktirajte tako, da na njihovi strani izpolnite obrazec z vašimi podatki. Odgovorili vam bodo tudi z predstavitvijo dobrih ponudb njihovih storitev, ki vas zanimajo.

Kakovostni plakati vam bodo lahko služili dolgo časa in menjava ne bo pogosta, le izbrati morate pravi material. Da bodo plakati opravili svoje delo tako kot treba, morate tudi izbrati zanimive tiskovine, barve, napise, slike, dizajne, vzorce, ki bodo predstavljali vaše storitve. To ne pomeni, da morate zdaj na plakat nametati polno nekih sličic, ampak naj ostane vse skupaj minimalistično in privlačno na pogled. Če boste uporabili preveč podatkov se bo težko razbralo, kaj želite povedati s tem in ne bodo več opazna tista glavna informacija (datum, organizacija, storitve, ime…).

Torej, če načrtujete kakšno zabavo, prireditev in kaj podobnega, zdaj veste komu zaupati z plakati. Magma Media bo poslušala vse vaše želje in zahteve, ter naredila vse tako, kot boste vi rekli. Sami si lahko izberete vrsto papirja ali premaze za daljšo obstojnost, in vam nudijo hiter, kvaliteten in cenovno ugoden tisk. Lahko si ogledate tudi druge storitve, ter si preberete kaj več o samem podjetju. Mogoče se boste pa odločili še za kaj drugega.