Ko so se pojavili prvi avtomobili, avto tepihi še niso obstajali. Ljudje so skakljali izven in v avto, s tem pa so prinesli polno umazanije, kamenčkov in blata. Določenih stvari pač ni mogoče preprečiti, to lahko opazite tudi sami, zmeraj se zgodi, da ko peljete avto, pa prestavljate noge, in postavite nogo na kakšen kamenjček, ta pa je zelo, zelo moteč. Avto tepihi so se pojavili prav z namenom, da olajšajo čiščenje avtomobila od znotraj. Različni, kvalitetni avto tepihi za BMW-je so vam naprodaj na withcar.si/ponudba/avto-tepihi/bmw/. Če greste na tej strani nazaj, boste opazili, da so vam na voljo tudi tepihi za avte od A do… no do Ž sicer ne, so pa do znamk na črko V.

avto tepihiNamreč, če tepiha ni, potem se umazanija vžre v sam avto, poleg tega, ni ravno enostavno čepeti v avtu in čistiti razne kotičke ter drgniti dno. Avto tepihi so zadevo poenostavili tako, da lahko tepih brez problemov zamažemo, ko pa se odločimo za čiščenje, pa ga zrolamo, odstranimo iz avtomobila ter odrolamo in čisto preprosto očistimo brez, da bi si pri tem lomili hrbtenico, vrat, roke, se butnili v volan, sedež….

Če smo iznajdljivi, nam lahko služijo avto tepihi podobno kot spodnjice. V smislu, da nosimo čiste med tem ko se umazane perejo. Se pravi, ko se avto tepih umaže, ga odstranimo iz avta, operemo ter damo sušiti, med tem pa uporabimo čist avto tepih.

Prednost tepihov je tudi pri sušenju. Če bi imeli avto ki nima tepiha, in bi očistili njegovo notranjost, bi trajalo kar nekaj časa da se posuši. Avto tepihi pa imajo prav to prednost, da jih lahko posušimo direktno na soncu.

Avto tepihi so torej dobrodošli dodatek v vsakem avtu, katerega redno uporabljamo in nimamo časa, da bi se preobuli vsakič, ko stopimo v in izven avta, kar je sicer nesmisleno.