Organizirate pomemben dogodek pa ne veste, kako bi privabili kar največ ljudi? Potem se odločite za profesionalno oblikovanje vabila, ki s svojo zanimivo vsebino in privlačnim dizajnom privabi povabljence. Pri podjetju Tisk 24 za vas izdelujejo najrazličnejše promocijske tiskovine, med njimi tudi atraktivna vabila, ki zagotavljajo uspeh. Zato preverite ponudbo storitev in jim pošljite povpraševanje.

Kako nastane vabilo

Projekt oblikovanja vabila se navadno začne z vašim povpraševanjem. V prvem koraku se z izvajalcem, ki je odgovoren za oblikovanje vabila, pogovorite o svojih željah. Določiti je potrebno:

  • vse informativne podatke o dogodku,
  • zanimivo dodatno vsebino, ki bo privabila ljudi,
  • grafično podobo in obliko vabila,
  • pisavo, slike, barve in celoten dizajn.

oblikovanje vabila

 

Zelo pomembno za uspeh je tudi izbira ustreznega papirja za vabilo. Pri tem je najbolj pomembna kakovost, saj se bodo povabljenci bistveno bolj razveselili popolnega vabila na kvalitetnem in kompaktnem papirju. Ključno vlogo pri doseganju popolnosti končnega izdelka je tudi izbira tiska. Pri Tisk 24 vabila tiskajo s pomočjo digitalnega tiska, ki združuje sodobne tehnike, ki zagotavljajo odlično kakovost končnega izdelka. Poleg tega pa vam naročene tiskovine zelo hitro dostavijo, celo v 24 urah od oddaje naročila.

Lastnosti uspešnega vabila

Oblikovanje vabila je storitev, ki je ključna za ustvarjanje dobrega začetnega vtisa o organiziranem dogodku. Glavni lastnosti, ki jih ta tiskovina mora imeti sta privlačnost in učinkovitost. Poleg tega mora zelo jasno posredovati najbolj koristne informacije o dogodku – kje in kdaj se bo dogodek odvil, kdo so glavni udeleženci dogodka, kdo ga prireja in kakšen je njegov namen.

Zelo pomembna je tudi smiselna razporeditev slik in grafik, ki ne smejo biti preveč natlačene. Te se morajo povezovati z besedilom in temo vabila ter tako tvoriti zaključeno celoto. Pri oblikovanju vabila naj vam pomaga izkušena ekipa, ki bo znala vašo idejo brez težav zapeljati v uspešno zgodbo, ki bo brez dvoma prinesla odlične rezultate. Zaupajte najboljšim.