Zlatarna Celje ni le trgovina, temveč pravo zatočišče za ljubitelje nakita in umetnosti. Več si preberite na naslovu: https://zlatarnacelje.com/. S svojo prisotnostjo ta zlatar Celje že 170 let očara svoje stranke s prefinjenostjo in izjemno ponudbo. Njihova zgodba se začenja v mestu Celje, ki ima bogato in burno zgodovino. To mesto je bilo nekoč dom Rimljanov, pod celjskimi knezi pa je doživelo izjemen razcvet, ki ga je uvrstil na zemljevid Evrope.

Zlatar Celje

Zlatarska tradicija v Celju sega v leto 1446, ko so se začeli prepletati vplivi zlatarske umetnosti z vse Evrope, ustvarjajoč edinstven zlatarski pridih mesta. Začetek Zlatarne Celje je leta 1844, od takrat pa podjetje nadaljuje z ustvarjanjem unikatnega in kakovostnega nakita, ki očara širom sveta.

Danes je ta zlatar Celje ponosno lastnik dveh uglednih blagovnih znamk, Zlatarna Celje in Lencia. S svojo lastno proizvodnjo in razvejano maloprodajno mrežo, ki seže tako na domače kot tudi tuje trge, zlatar Celje ne samo ohranja tradicijo, temveč jo tudi nadgrajuje s sodobnimi pristopi in inovacijami. V središču njihove zgodbe ostaja strast do ustvarjanja lepote in izjemnosti, ki jo delijo z njihovimi cenjenimi strankami. Njihoa blagovna znamka je sinonim za kakovost, prepoznavnost in vrhunski nakit, ki izraža vašo edinstveno zgodbo.

Z več kot 175-letno dediščino, ki izvira iz srca umetniških in ustvarjalnih mojstrov, je Zlatarna Celje sinonim za prefinjenost in kakovost v svetu nakita. Njihovi izdelki so rezultat trdega dela, strasti in brezkompromisnega prizadevanja za popolnost. S ponosom predstavljajo njihove glavne blagovne znamke: Zlatarna Celje za zlat nakit, Lencia za srebrn nakit in elegantne ure ter Lencia S za jeklen nakit.

Njihove oblikovalke so prava srčika njihovega ustvarjanja. Vsaka kreacija, ki jo najdete na njihovih policah, je plod neustavljive domišljije, dolgoletnih izkušenj in nenehnega truda za izboljšave. Njihova strast do nakita in ljubezen do detajlov se zrcali v vsakem izdelku. Vsaka oblika je premišljeno zasnovana, da ponudi ne samo estetsko dovršenost, temveč tudi udobje nošenja. Nakit združuje umetniško izraznost s tehnološko dovršenostjo, ustvarjajoč tako sodoben in hkrati brezčasen nakit, ki odseva njihovo poslanstvo in predanost kakovosti.