Nekaj časa nazaj sem si kupila pirin vzglavnik in moram reči, da je razlika v mojem spanju, odkar imam ta vzglavnik zares očitna. Odkar spim s pirinim naravnim vzglavnik je moj spanec veliko bolj udoben, kvaliteten in miren. Zbujam se dejansko naspana, kar pa se seveda pozna tako v mojem počutju, kot v energiji, s katero grem v nov dan. Lahko vam rečem, da je bil nakup pirinega vzglavnika zagotovo ena izmed boljših odločitev, ki sem jih sprejela v zadnjem času. Na splošno pa mi naravni vzglavniki pašejo tudi zato, ker naravni vzglavniki ne povzročajo težav s pršicami. In kje sem kupila svoj pirin vzglavnik?

pirini vzglavniki

Ko sem se odločila, da preizkusim naravni vzglavnik, sem za nasvet povprašala svoje prijatelje, ki so že bili privrženci naravnih vzglavnikov. Največ jih je pohvalilo slovensko podjetje, ki poleg pirinih in ajdovih naravnih vzglavnikov ustvarja tudi marsikatere druge artikle iz naravnih materialov, ki so namenjeni udobju doma, v avtu ali pa v službi. To, da lahko dobim naravni pirin vzglavnik pri slovenskem podjetju me je še dodatno prepričalo, saj zelo spodbujam različna slovenska podjetja. Tako sem tudi jaz obiskala spletno stran slovenskega podjetja Sem eko in tam poiskala moj pirin naravni vzglavnik.

Moj nakup pirinega vzglavnika je potekal hitro in enostavno, z artiklom pa sem, kot sem že omenila, izjemno zadovoljna. Pirine luščine kot polnilo so izjemno zračne in prožne ter skrbijo za uravnavanje toplote. Sedaj v toplejših mesecih me prijetno hladijo, medtem ko naj bi me pozimi grele. Pirine luščine pa tudi izboljšujejo prekrvavitev in pomagajo proti migreni, glavobolu in nespečnosti ter na ta način seveda skrbijo za izboljšanje kakovosti vsakdanjega življenja. Sama struktura pirinih luščin pa na nek način skrbi tudi za mikro masažo v ramenskem in vratnem predelu, kar je le še dodatni plus. Po lastnih izkušnjah vam lahko rečem, da je pirin naravni vzglavnik zares prijeten in udoben, tako da se vam splača premisliti, če bi si ga morebiti privoščili tudi vi.

Slovensko podjetje Sem eko vam v sklopu naravnih vzglavnikov sicer nudi vzglavnike s polnilom pirinih ali ajdovih luščin, z dodatkom cvetov sivke, ki dodatno poskrbijo za udobje. V kolikor vas torej zanimajo naravni vzglavniki, pa naj bodo to pirini ali ajdovi, potem vam priporočam, da tudi vi obiščete spletno stran omenjenega podjetja ter tam poiščete več informacij. Mislim, da vas bo navdušila že sama spletna stran, ki je zasnovana pregledno in zanimivo, poleg tega pa vas bo prepričala tudi pestra ponudba. Ko boste videli slike naravnih vzglavnikov in drugih artiklov vas bodo prav gotovo prepričali te pisani, barvni artikli, ki so izjemno lepi in udobni.

Če boste imeli kakšna dodatna vprašanja glede naravnih vzglavnikov ali drugih izdelkov izpod rok slovenskih mojstrov, potem jih pokličite in povprašajte. Verjamem, da bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja, saj so res prijazni. Sama verjamem, da bom še kdaj obiskala omenjeno spletno mesto ter si še kdaj privoščila katerega izmed udobnih, kvalitetnih in estetsko dovršenih artiklov za vaše udobje. Tudi vam ne bo žal.