V kopalnici imamo veliko koristnih pripomočkov, ki pa so včasih tako nepraktični za uporabo. To vedo tisti, ki raje kot trda mila uporabljajo trdo in tekoče milo za roke. Med njimi so tako na primer mila v klasični obliki, ki sicer izjemno lepo dišijo ter so tudi lepih oblik, pa vendarle nam pogosto kar sama od sebe zdrsijo iz rok na tla.

Na njih se tako namere veliko bakterij ter ostale umazanije, mi pa se tega sploh ne zavedamo in ga uporabljamo še naprej. Tudi na prvi pogled vse skupaj deluje izjemno nehigiensko. Rešitev tovrstnega problema pa je več kot enostavna. Vedno bolj so priljubljena doma izdelana mila iz naravnih sestavin.

tekoče milo

Trdo in tekoče milo za roke je enostaven za uporabo

Tako smo rešili problem v naši kopalnici. Kupili smo tekoče milo za roke, ki ga sedaj uporabljamo z veliko večjim veseljem, kot pa milo, ki je bilo precej drugačno že na prvi pogled. Tudi tekoče milo prav tako lepo diši, poleg tega pa je ponavadi shranjeno v ličnih stekleničkah, ki naši kopalnici dajejo tudi lep izgled.

Lahko kupimo tudi takega, ki je sestavljen iz povsem naravnih sestavin. Je nekoliko dražji, toda za osebno higieno, ki vpliva tudi na naše zdravje, se splača investirati, kajneda? Trdo in tekoče milo najdemo v vsaki kopalnici ali delavnici. Tekoče milo je enostavno za uporabo, saj ga lahko namestimo v električen dozirnik mila. Tako zmanjšamo prenos virusov in bakterij na samo milo.

Je tudi primerno darilo prav za vsakogar

Če smo na primer v kopalnici naših prijateljev videli milo v klasični trdi obliki, ki nam je pri uporabi mimogrede spet zdrsnilo iz rok, potem je skrajni čas, da jim kupimo tekoče milo. Lahko jim ga podarimo tudi za rojstni dan. Kmalu bodo ugotovili, kaj so zamujali ves ta čas, ko so imeli na policah trda mila, ki so plavala v lastnem soku, ki je bil prepojen z mnogo bakterijami in še česa.  Trdo in tekoče milo je idealno darilo ob rojstnem dnevu, obletnici ali kot poslovno darilo. Običajno se podarjajo doma izdelana ali domača mila. Poseben poudarek je na milih iz naravnih sestavin.