Nikoli ne smemo varčevati z denarjem, saj nikoli ne vemo kdaj se nam bo kaj naredilo. Že jutri se nam lahko zgodi neka nesreča in bomo prikrajšani potovanju. Potujte zdaj, ko lahko, saj je to ena najlepših stvari, katero si zapomnite za vse življenje in od potovanja se lahko naučite tudi veliko o svetu in samemu sebi. Če bi potovali v Rusijo bi po vsej verjetnosti potovali tečaj ruščine, da se boste lahko z njimi pogovarjali vsaj o osnovah, da boste lahko naročili kakšno vodo, kosilo in prenočišče. Ampak kam se prijaviti na tečaj ruščine?

tečaj ruščine

Če potrebujete tečaj ruščine vam je na voljo center razvoja osebne uspešnosti Karnion, ki ima v ponudbi posebno vrsto učenj. To učenje vsebuje kombinacijo poslušanja v alfa stanju in individualnega pogovora s profesorjem. Z veseljem vam bodo pomagali, da bo tečaj ruščine pri njih ena nepozabnih izkušenj za vas in boste od njih šli z veliko novega znanja. Mogoče se vam zdi da je ruščina zelo težek jezik, še posebej za branje, saj imajo drugačno pisavo, vendar se ga da hitro naučiti saj lahko kakšno besedo povežemo z našimi in lahko tudi to malo olajša učenje. Sicer pa je idealen način učenja tako, da gledamo ruske filme in poslušamo njihovo glasbo, saj ob spremljanju dogajanja poslušamo besede in si jih naslednjič zapomnimo v kakšnem pogovoru.

Rusija je zelo lepa in bogata z kulturo, zato si jo je vredno ogledati. Pri njih je seveda malo bolj mrzlo, zato ni slabo če sabo vzamemo kakšno dolgo majico. Mogoče vam bo tečaj ruščine nekoč prišel prav ali pa ne, vendar vedno je dobro znati še kakšen jezik več. Seveda se nekateri ne učijo tujih jezikov le za potovanje, vendar tudi zaradi poslovnih potovanj in drugih obveznostih. Vsak ima svoj razlog. mogoče bomo pa nekega dne našli prijatelja iz Rusije in bomo mogli znati njegov jezik, da bomo komunicirali.