Verjetno tisti, ki že dolgo časa neuspešno iščete novega partnerja razmišljat, da bi začeli le tega iskati kar preko spleta. Na spletni strani http://www.chattare-online.com/ boste lahko dobili veliko uporabnih nasvetov, ki vam bodo pomagali, da se boste lažje vpeljali v svet spletnih zmenkov in spoznavanja novih ljudi preko interneta. Ta spletna stran, ki smo jo navedli je napisana v Italijanskem jeziku, tako da si boste morali nekateri verjetno pomagati z Google prevajalnikom, kjer boste lahko besedilo it Italijanskega jezika prevedli v Slovenski jezik, kar vam bo omogočilo, da boste besedilo sploh lahko razumeli.

lovepedia

Na omenjeni strani je denimo članek o Lovepedia portalu, ki vsekakor velja za enega najbolj priljubljenih portalov s tega področja v Italiji. V Italiji seveda ne obstaja samo Lovepedia portal, pač pa je tam še veliko drugih portalov, ki jih lahko prav tako obiščete in se pri njih registrirate. Lovepedia na žalost še ni namenjena slovenskim uporabnikom. Pa da se tu ne bomo narobe razumeli bi radi dodali, da ta portal seveda lahko uporabljate tudi če niste iz Italije, toda nastal bo zelo verjetno problem pri jeziku, saj je jezik, ki se uporablja na Lovepedia portalu Italijanščina, veliko Slovencev pa žal tega jezika ne govori.

Seveda tudi Slovenci znajo govoriti Italijanski jezik, tako da v primeru, da ste eden izmed njih, se lahko kadarkoli odpravite na ta portal in pričnete komunicirati z drugimi ljudmi. V kolikor pa vas ne zanima Lovepedia pač pa vas bolj zanimajo naši, slovenski portali, potem vsekakor predlagamo, da se registrirate na portalu Ona on, ki je v Sloveniji vsekakor med vodilnimi. Lovepedia naj bi svoje storitve nudila brezplačno, medtem ko portal Ona on v zameno za svoje storitve pričakuje neko plačilo. Seveda je to do neke mere razumljivo, saj gre zares za zelo kvaliteten portal, tako da vsekakor se izplača nekaj tudi plačati za uporabo le tega. Lovepedia seveda je prav tako kvaliteten portal, toda na srečo njenih uporabnikov, je brezplačna.