Ste ljubitelj najbolj branega časopisa celotne dolenjske in Posavja, časopisa Nadlani.si. Gre za tiskan medij kjer vsakodnevno ponujajo celotne novice ki se tičejo dogajanja na celotni dolenjski regiji, Vsekakor pa v časopisu najdete tudi zanimive članke, ki so povezani z celotno Slovenijo. Na spletni strani magma.si/tiskani-in-spletni-medij-na-dlani si tako lahko ogledate kako in na kakšen način tisk najbolj branega časopisa Nadlani.si nastaja. Gre za tiskan medij, ki izhaja v priročnem A3 formatu in ga natisnejo v kar 30.000 izvodih.

Gre za tiskan medij, ki izide vsak tretji četrtek v mesecu in ga popolnoma brezplačno prejmejo vsi občani na celotni dolenjski in Posavju. V časopisu Nadlani.si tako najdete zanimiva poročila iz različnih dogodkov tako zabavnih kot tudi različna poročila iz kulturnih dogodkov ter nekaj strani kjer je namenjeno žal tudi črni kroniki, ki se je v preteklem mesecu dogajala na območju dolenjske in Posavja. Vsekakor pa do časopisa Nadlani.si pridete tudi ostali. Spletni medij kjer na spletni strani Nadlani.si lahko čisto vsak prebere zanimive članke in tako izve marsikatero zanimivo stvar in med drugim mogoče celo najde novo destinacijo za izlet. Med zanimive izlete na dolenjskem naj omenimo zelo poznano kopališče Klevevž, kjer preko celega leta manjši bazen vzdržuje konstantno temperaturo od 16 do 20 stopinj Celzija.Nadlani.si

V poletnih mesecih se zaradi temperature sonca voda ogreje precej bolj. In če ostanemo na istem koncu Slovenija je prav tako zelo zanimiva fontana Cvička. Dolenjska regija ponuja tudi različne vodne vrelce in s tem kar nekaj kopališč kot so Dolenjske toplice, Šmarješke toplice in tudi Moravske toplice. Izlet na dolenjsko posavski konec vsekakor ne bo dolgočasen in med drugim ponuja kar nekaj starih znamenitosti in čudovite kraje za sprostitev kot tudi tiste malo bolj adrenalinske tipe navdušencev. Ne odlašajte in si poiščite najbolj bran medij Nadlani.si in si oglejte zanimive oglase in preberite zanimive članke. Naj se branje prične.