Če berete ta članek, ste po vsej verjetnosti istega mnenja o otroških zabavah, kot sem jaz. Moram reči, da sem bil vsako leto bolj naveličan prirejanja zabave za otroke. Ne me narobe razumeti, čeprav jih imam neizmerno rad, so bile zabave res muka, kateri bi se najraje izognil, saj je potrebno skorajda več planiranja, kot za zabavo odraslih.

Na srečo sem se v zadnjem času s tem skoraj popolnoma nehal obremenjevati, ker zadevo vsako leto rešim bolj elegantno. Namesto, da bi bila z ženo vsako leto animatorja, sem za to najel zunanje izvajalce. Tako se je pred nekaj leti na naši zabavi pojavil klovn, drugo leto čarodej, tretje leto neki X animator, letos pa so za zabavo poskrbela napihljiva igrala. Moram reči, da se je ta izbira obnesla najbolje do sedaj.

napihljiva igrala

S šefom enega izmed podjetij, ki se ukvarja z izposojo napihljivih igral sva se nekaj dni prej pogovarjala po telefonu in dogovorila za termin. V dopoldanskih urah na dan zabave so prišli na naš dom ter zadevo postavili, zvečer pa jo pospravili in odpeljali. Celoten najem je bil zelo poceni, pa tudi ekipa je bila zelo prijazna in nam postregla z vsemi potrebnimi navodili. Po mojem mi ni potrebno omenjati, da se je v trenutku, ko je bil napihljivi grad postavljen vanj zapodila cela gruča hiperaktivnih 7-10 letnikov in so na njem skakali ves čas.

Vse ostale stvari so v trenutku postale nezanimive, ko so ugotovili da se lahko iz metra ali dveh vržejo na hrbet ali v salto brez kakšnih posledic. Če torej iščete nasvet kako popestriti vašo zabavo s pomočjo enostavnih trikov, vam je lahko ta članek v malenkostno pomoč, da bo prirejanje zabave kar se da ne-stresno.