Previjalna komoda ali previjalna miza so obvezen dodatek v otroški sobi. Široka ponudba previjalnih komod je na izbiro v tej spletni trgovini. Še preden se otrok rodi, načrtujemo, katero otroško opremo moramo kupiti. Previjalna komoda in otroška posteljica se znajdeta na vrhu seznama, kaj ne? Namreč, udobje matere in otroka skorajda zahteva prisotnost tako posteljice kot mize za previjanje. Posteljica poskrbi za udobno in varno spanje ter počitek, medtem, ko je miza za previjanje zasnovana tako, da staršem omogoča enostavno skrb za vsakodnevno nego dojenčka.

previjalna komoda

Previjalne komode se medsebojno razlikujejo po materialu, dimenzijah, opremi, dizajnu. Preden se odločite za previjalno komodo, preučite osnovne zahteve in značilnosti, katere želite, da miza ima. Seveda še mnogi menijo, da previjalna komoda ni nujno potrebna in podcenjujejo vrednost mize za previjanje. Obvezna zagotovo ni, vendar ima veliko uporabno vrednost. Namreč, gre za posebno mesto, na katerem starši poskrbijo za novorojenčka do nekje 6 mesecev starosti. Previjalna komoda je zasnovana tako, da lahko otroka udobno položite na površino, mu menjate plenico, morda tudi okopate ali običajne higienske postopke. Po rojstvu otroka se zagotovo zahteve povečajo. In v kolikor nam je na voljo pripomoček, s katerim si lahko kakorkoli olajšamo delo, je seveda smiselno sprejeti njegove možnosti in funkcije.

Odlično je tudi, da so previjalne komode hkrati tudi odličen prostor za shranjevanje razne otrokove opreme, higienskih preparatov in izdelkov, katere uporabljamo za nego otroka. So prostorne in vsebujejo različne predale. Vanje lahko namestimo različne izdelke, predvsem pa je dobro postaviti tiste, ki jih želimo takoj pri roki. Obstajajo tudi mize brez predalov, z odprtimi policami, itd. Na voljo so različne mize, za različne potrebe in želje. Zato vam nudimo možnost izbire po praktičnosti, materialu, dimenzijah in dizajnu. Raznolikost modelov vas bo navdušila. Previjalne komode so iz okolju prijaznih materialov, ki nimajo strupenih premazov, škodljivih snovi in neprijetnih vonjav. Mize omogočajo zaščito in varnost, stabilnost in zanesljivost. Poskrbite za ustrezno montažo, nekatere komode imajo tudi kolesa za večjo mobilnost.