Ostalo zunanje oglaševanje vam nudi podjetje Magma.si na tej povezavi, kjer se lahko naročite za sestanek. Naročite jumbo plakate in giga panoje, ki nudijo širok doseg oglaševanja ter vam pripeljejo več strank. Izberete lahko tudi mobilne panoje in reklamne prikolice, ki so zelo fleksibilne in jih lahko prestavljajo tja, kjer je smiselno oglaševati vaše podjetje in produkte. Izberite kakovostno ostalo zunanje oglaševanje, na katerem vam podjetje Magma naredi zelo kvalitetne oglase s pomočjo profesionalnih oblikovalcev in izjemno kakovostnega tiska, ki ga vreme ne uniči. Vendar to ni vse, njihovo oglaševanje je izjemno prilagodljivo ter vam naredijo celostno kampanjo po vaši meri in meri vaših strank.

 ostalo zunanje oglaševanje

Ostalo zunanje oglaševanje bo izpolnilo del vaše vizije tako, da vam pripelje prave stranke na vrata ali na spletno stran, da vas spoznajo in da kupijo vaše produkte. Oglaševanje vam lahko uredijo na različnih plakatih in obešankah ob cestah, preko ceste ali na stavbah in tudi na vozilih, za katere vam naredijo nalepke ali potiskajo cerado. Tako bo ostalo zunanje oglaševanje zelo učinkovito ter celostno bo pokrilo določeno območje, kjer bi radi bili vidni.

Na spletni strani podjetja Magma najdete jasen cenik za ostalo zunanje oglaševanje, da se lahko odločite, kje in koliko časa ter koliko plakatov boste oglaševali. Zakupite lahko prostor in naredijo vam še tisk ter obesijo plakate in obešanke ali pa vam dostavijo naročeno do vas v enem dnevu. Od vas potrebujejo le nekaj podatkov ter osnovne želje in vizijo, da vam naredijo predlog oblikovanja ter kampanje in nato vse skupaj le še natisnejo ter obesijo.

Tako oglaševanje je učinkovito zato, ker gre mimo plakatov ali se mimo pelje veliko ljudi vseh starosti, tudi tisti, ki niso na internetu in teh je kar precej. Vašo zgodbo bodo na inovativen način predstavil javnosti, da vas bo spoznala in videla, kaj novega počnete in kaj imate za njih. Bodite uspešni in oglašujte z Magmo.