Prav gotovo veliko Slovencev ne pozna spletne strani Espana amor, ker gre za spletno stran, ki je napisana v Španskem jeziku, kar pomeni, da jo je mogoče najti samo v Španiji. Seveda imamo tudi pri nas podobne strani, toda takšne ni, saj ima ta stran objavljene članke, ki opisujejo izključno Španske zmenkarije, kot so denimo portali Quecontactos ali C-Date. Gre za dva portala, ki sta v Španiji izredno priljubljena in v kolikor se boste spraševali zakaj neki je temu tako, nadaljujte z branjem tega članka in poizkusili vam bomo odgovoriti na prav vsa vaša vprašanja.

quecontactos

Quecontactos portal

Gre za portal, ki se šeri hitro tudi v tujino. Tujina je takšna, da se ji je potrebno dobro prilagajati. Seveda je pomembno tudi to, da se zavedajo ustvarjalci portala Quecontactos, da bodo težko ostali tako visoko, če ne bodo garali, da bi to dosegali iz dneva v dan. Vsekakor je konkurenca na tem področju izredno močna in nikakor se ne gre obremenjevati s tem, kako in kaj se bodo stvari odvijale. Pomembno je le, da se vsak potrudi po svojih najboljših močeh in tako doseže tisto, kar lahko. Quecontactos portal je že velikokrat dokazal, da gre za portal, ki je namenjen kvalitetnim storitvam, saj se trudijo, da bi temu bilo tako. Seveda pa je pomembno tudi to, da se na Quecontactos portalu zbirajo izključno ljudje, ki imajo dobre namene, saj vsi, ki imajo slabe namene na ta portal nikakor ne sodijo.

C-Date portal

Na omenjeni spletni strani, katere povezavo boste našli prav v prvem stavku tega članka, boste našli tudi opis spletne strani C-Date, ki je namenjena izključno ljudem, ki potrebujejo novega partnerja. Obstaja nemalo portalov, ki so namenjeni tako spoznavanju novih partnerjev, kot tudi za spoznavanje prijateljev. C-Date pa je portal, ki je nekako namenjen predvsem temu, da se na njem spoznava ljudi, ki bi lahko postali naši potencialni novi partnerji. Partnerji so pomembni. Vsak človek si zasluži imeti partnerja, ki mu veliko pomeni, ki ga ima rad in ki mu to ljubezen partner tudi vrača. Seveda je pomembno, da imamo partnerja, ki je namenjen nam in ki nas ima rad. Nikakor ne bomo srečni in tudi portali kot je denimo C-Date nam ne bodo koristili v kolikor se bomo preslepili in iskli nekaj, česar ne bomo morali najti.

Španske zmenkarije

Zakaj neki smo se odločili, da napišemo članek o Španskih zmenkarijah? To je zato, ker se v Španiji dogaja veliko zanimivega na tem področju, zato je pomembno, da se tega zavedamo in se morda celo po njih zgledujemo. Seveda je zelo pomembno tudi to, da se Španija še vedno zelo hitro razvija na tem področju, tako da vsekakor je prav, da se zgledujemo po njih, saj se bo v Španiji kaj hitro pričelo vse spreminjati in to pomeni, da se moramo tudi sami osredotočati na to, da bomo lahko poskrbeli za to, da bomo naredili te spremembe tudi pri nas, na naših Slovenskih portalih. Quecontactos in C-Date sta portala, ki smo jih izpostavili z namenom. Gre za portala, ki imata zelo veliko obiskovalcev in prav je, da se po njih zgledujemo, saj gre za portale, ki imajo zares dobro razvit sistem delovanja.