My Little Secrets, je osebni blog v katerem izpovedujem svoja čustva, mišljenje, ter preprosto vse kar mi pride na pamet. Vedno znova razmišljam o določenih stvareh, katere me vse bolj pogosto mučijo. www.my-little-secrets.com, v zadnjih dveh objavah govori o osebah, ki jih cenim, ki so mi pri srcu in o trenutkih, ki sem jih doživela kot mlada deklica, piše se nova objava o kozmetiki, ter mladostniški ljubezni, kin as preseneti vsak dan. My Little Secrets, vedno tako znova in znova osvobudi, vse misli in tegobe, ki se skrivajo v meni, postanejo realnost, ter so nekje odprte zunaj, na dosegu drugim, ki se tako lahko poistovetijo z menoj.

my little secrets

My Little Secrets, je blog in hkrati moj najboljši prijatelj, vedno znova preseneča in vedno znova se lahko nekaj novega naučim iz njega. My Little Secrets, sedaj deluje dobre pol leta, in nad rezultati sem prijetno presenečena, vem da bi bil lahko boljši, vem da bi lahko pisala več in vem da si morem včasih uzeti veliko več časa za pisanje ter oblikovanje novih idej ter objav. My Little Secrets, bo tako po mojem mnenju eden redkih blogov, ki se dotakne prav vsake teme, katere najdemo danes na spletu, veliko je blogerk a vse se tako nekako gibljejo samo okoli kozmetike, mode, kuhanja in dnevnega pisanja, kaj so doživele.

My Little Secrets, pa se hoče preizkusiti prav v vsem, tukaj najdeš vse, od mode, do kozmetike, do športa, potovanj, zabave, res ničesar ne manjka. My Little Secrets, se tako vsakodnevno razvija, oblikuje in izpopolnjuje. Nastajajo nove ideje ter zamisli. Blog postaja vse bolj prepoznaven med mojimi prijatelji, kar je bil nekako eden največjih ciljev, da bi vsaj moj vsak drugi prijatelj, kliknil na blog ter ga prebral, mogoče celo ga delili ali pa se malo pohvalil, da je bil omenjen ter tako nekako predstavljen širšem svetu.